Julegavetips

«Diagnose: Flink pike» er en bok som gir deg nyttige tips til hvordan du kan bli bevisst hva som skaper stress i ditt liv, hvordan du kan rydde opp i indre og ytre stress, og hvordan du kan fylle på med ny, god energi.

Boken er min personlige historie om å bli sykemeldt på grunn av stress, til tross for at jeg selv holdt kurs i stressmestring og mindfulness. Jeg reflekterer rundt samfunnet vi lever i, og hva som gjør at så mange av oss opplever å ikke strekke til og har problemer med å sette gode grenser for oss selv. Mitt aller viktigste budskap er at vi må lære å akseptere at vi er gode nok, akkurat som vi er!

Etter å ha lest denne boken håper jeg du blir inspirert til å skape en roligere hverdag, med en dypere følelse av indre ro, takknemlighet og livsglede.

Her er noen av de tilbakemeldingene jeg har fått fra lesere av «Diagnose: Flink pike»:

«Du skriver nydelig, og treffer meg midt i mitt indre»

«Gratulerer med en utrolig godt skrevet bok! Den er kjempeviktig, ikke bare fordi det er en bra bok, men fordi folk faktisk kommer til å få bedre liv av å praktisere rådene du gir!»

«Dette er en sånn bok man tar frem igjen og leser flere ganger, fordi man stadig trenger påminnelser og påfyll!»

«Inspirerende, velskrevet og nyttig!»

«Jeg er så takknemlig for at jeg «fant» denne boken på min vei. Jeg er fortsatt sykemeldt, men ser lyset i tunnelen. Takk for at du åpnet deg og delte dine erfaringer, boken har for meg vært en «mirakelkur», trenger jeg forståelse for hvordan jeg har det, går jeg rett tilbake til boken».

Nå kan du sikre deg et signert eksemplar for kroner 249,- inkludert frakt.

Send en melding i kommentarfeltet, eller kontakt unn.omdal@gmail.com om du ønsker å kjøpe en bok!🤗 Og skriv gjerne hvem du ønsker en hilsen til i boken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..