Nytt foredrag!

99881ac5-3221-4256-839b-13f219dd0012

«Livet etter pandemien: tilbake til tidsklemma? Hvordan skape en ny hverdag med mindre stress og mer balanse». 

Pandemien er i ferd med å slippe taket, og de aller fleste gleder seg til å komme tilbake til livet, slik det var. Samtidig har mange erfart at vi har fått en annen ro med hjemmekontor og færre aktiviteter på ettermiddager og kvelder, og vi har kanskje fått tid til å reflektere mer over hvordan vi virkelig ønsker å leve. Pandemien har hatt en lang rekke urovekkende og alvorlige konsekvenser for fysisk og psykisk helse, for arbeidsliv og for økonomi. Men noe positivt har vi også opplevd. Roligere morgener, tid til en liten tur i skogen i lunsjpausen og mer ro rundt middagsbordet fordi familien ikke skal haste avsted til ulike aktiviteter er noen eksempler.

Hvordan kan vi ta med oss de positive erfaringene inn i den nye hverdagen som snart vil komme? Hvordan kan vi bearbeide det som har vært vanskelig, tungt og belastende? Hva skal til for å skape en ny hverdag, der vi finner en ny balanse mellom arbeid og fritid?

I dette foredraget vil jeg dele morsomme historier og skråblikk, og gi konkrete tips og verktøy til hvordan vi kan skape vår nye hverdag med mindre stress og mer balanse.

Foredraget kan også holdes digitalt.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon!

Hvem er jeg? 

Mitt navn er Unn Therese Omdal, og jeg har holdt foredrag i mange år, både innen politikk, for fagbevegelser og for bedrifter og organisasjoner. Her kan du lese mer om min bakgrunn.

De siste tre årene har jeg holdt over 50 foredrag, og jeg skreddersyr mine foredrag etter hvilke temaer tilhørerne ønsker. Jeg tilbyr også foredrag via Teams og andre, nettbaserte løsninger.

Jeg tilbyr også følgende foredrag: 

Diagnose: Flink pike
I dette foredraget forteller jeg om min personlige reise fra utbrenthet til å skape en hverdag med mindre stress, mer energi og økt livskvalitet. Foredraget er basert på boken min, «Diagnose: Flink pike». Jeg gir et ærlig og åpent glimt inn i en hverdag bak fasaden, som alenemor med fire gutter, jobb, husarbeid, og alle de rollene og aktivitetene vi moderne mennesker har, og hvilke grep vi har tatt for å redusere stressnivået i familien. Hvem er det som setter disse kravene til oss, at vi skal prestere på alle livets arenaer?

Vi er mennesker 24 timer i døgnet, og stressnivået hjemme påvirker hvordan vi har det på jobb. Og omvendt. Foredraget er en blanding av historiefortelling, der jeg deler morsomme og ærlige historier, og konkrete verktøy innen mindfulness og stressmestring som du kan ta med deg hjem, så du kan skape en enklere hverdag for deg og dine nærmeste.

Noen tilbakemeldinger fra tidligere foredrag:


«Takk for i går, You Rock!»

«Vil bare si takk for et flott foredrag i går! Fra første stund var det så mye du sa som jeg kjente meg igjen i. Tårene presset på…»

«Tusen takk for et godt, ærlig og nyttig foredrag! Du er veldig flink til å formidle, og vi kjenner oss så igjen i det du sier, siden du er så ærlig».

«Du har en fantastisk formidlingsevne! Takk for et flott og gripende foredrag!»

«Takk for at du snakker sant om livet!»

img_5747

Kommunikasjon og hersketeknikker
Hvordan kommunisere effektivt? Hva er hersketeknikker, og hvordan slå tilbake med snert og eleganse? Dette foredraget har jeg holdt i en årrekke, både gjennom «Kvinner kan» – kurs i Arbeiderpartiet, men også for ulike fagforeninger og organisasjoner. Som aktiv politiker og styremedlem med både lokale og sentrale verv gjennom 18 år, har jeg både blitt utsatt for hersketeknikker, og helt sikkert brukt hersketeknikker selv.

I dette foredraget blander jeg personlige erfaringer med kunnskap om kommunikasjon og hersketeknikker, og gir konkrete råd for hva man kan gjøre når man utsettes for en hersketeknikk. I tillegg forteller jeg om hvordan du kan kommunisere effektivt, slik at du blir hørt, sett og forstått. Jeg formidler stoffet med både alvor og glimt i øyet.

img_4777

Dersom du er interessert i mer informasjon, kan du kontakte meg på:
Telefon: 932 60 872
Epost: unn.omdal@gmail.com