Om meg

Foto: Magnus Østebrød

Foto: Magnus Østebrød

Jeg er jobbkonsulent, politiker (Ap) og statsviter, foredragsholder, kursleder og skribent. I tillegg er jeg forfatter av boken «Diagnose: Flink pike» som ble utgitt på Jæren forlag i september 2018.

Som jobbkonsulent på AKS jobber jeg tett med mennesker, og bistår i prosessen med å komme ut i arbeid.
Jeg er utdannet statsviter (cand.polit) med hovedfag i sammenliknende politikk fra Universitetet i Bergen, og har i tillegg psykologi og historie i min grad. Jeg har også studert featurejournalistikk.

I 2000 startet jeg mitt politiske engasjement, og jeg har vært folkevalgt i Eigersund kommune fra 2003 til d.d. Fra 2011-2015 var jeg varaordfører i Eigersund kommune, i tillegg har jeg vært vararepresentant til Stortinget for Rogaland Ap i to perioder.

Jeg har og har hatt en rekke styre- og tillitsverv på kommunalt, regionalt og nasjonalt nivå. Ett av mine nåværende styreverv er i Helse Stavanger, i tillegg har jeg vært nestleder i Rogaland Ap og medlem av Arbeiderpartiets landsstyre. Tidligere har jeg blant annet vært leder av Kvinnenettverket i Rogaland Ap i fem år, og medlem av kvinnenettverkets sentrale styringsgruppe. Mine nåværende politiske verv er som medlem av kontrollutvalget og kommunestyret i Eigersund kommune.

Jeg er sertifisert instruktør i Mindfulness- based coping (Mbc), og holder kurs og foredrag om mindfulness og stressmestring. Jeg skal snart holde mitt første nettkurs innen disse temaene, det gleder jeg meg til! I tillegg har jeg utviklet foredrag og kurs i ulike temaer tilknyttet jobbsøkerprosessen, kommunikasjon og motivasjon. Disse temaene har jeg ukentlig undervisning i på AKS. Jeg er også yogainstruktør i Hot Yoga og Yoga Flow.

Sjekk gjerne «Foredrag» i menyen øverst på siden for mer informasjon om hvilke foredrag jeg tilbyr.

Jeg har fire gutter, Georg (19), Erik (15), Aksel (10) og Sigurd (6).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..