Om meg

Jeg er jobbkonsulent, politiker (Ap) og statsviter, foredragsholder, kursleder og skribent. I tillegg er jeg forfatter av boken «Diagnose: Flink pike» som ble utgitt på Jæren forlag i september 2018.

Som jobbkonsulent på AKS jobber jeg tett med mennesker, og bistår i prosessen med å komme ut i arbeid.
Jeg er utdannet statsviter (cand.polit) med hovedfag i sammenliknende politikk fra Universitetet i Bergen, og har i tillegg psykologi og historie i min grad. Jeg har også studert featurejournalistikk.

I 2000 startet jeg mitt politiske engasjement, og jeg har vært folkevalgt i Eigersund kommune fra 2003 til d.d. Fra 2011-2015 var jeg varaordfører i Eigersund kommune, i tillegg har jeg vært vararepresentant til Stortinget for Rogaland Ap i to perioder.

Jeg har og har hatt en rekke styre- og tillitsverv på kommunalt, regionalt og nasjonalt nivå. Ett av mine nåværende styreverv er i Helse Stavanger, i tillegg har jeg vært nestleder i Rogaland Ap og medlem av Arbeiderpartiets landsstyre. Tidligere har jeg blant annet vært leder av Kvinnenettverket i Rogaland Ap i fem år, og medlem av kvinnenettverkets sentrale styringsgruppe. Mine nåværende politiske verv er som medlem av formannskapet og kommunestyret i Eigersund kommune.

Jeg er sertifisert instruktør i Mindfulness- based coping (Mbc), og har sammen med en kollega på AKS utviklet, og leder kurset «Et arbeidsliv i balanse. Mindfulness, stressmestring og relasjonshåndtering». Dette kurset tilbyr vi både til næringslivet og det offentlige, samt at vi bruker det i vår interne undervisning på AKS.
I tillegg har jeg utviklet foredrag og kurs i ulike temaer tilknyttet jobbsøkerprosessen, kommunikasjon, motivasjon, yoga og mindfulness. Disse temaene har jeg ukentlig undervisning i på AKS. Jeg er også yogainstruktør.

Jeg har fire gutter, Georg (16), Erik (12), Aksel (7) og Sigurd (3).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.