Årets ord er valgt!

Hvert år, etter at julefreden har senket seg, begynner jeg med det jeg kaller en «mental varetelling». Jeg går igjennom året som har gått, bearbeider, jobber meg igjennom det som har vært fint og vanskelig, gledesfullt og komplisert. Fjelltopper og mørke dalbunner.

Jeg går igjennom fire områder av livet:

1. Kropp, sjel og sinn

2. Karriere

3. Hjem

4. Relasjoner

Jeg gjør det ved å skrive, meditere, gjøre yoga og ikke minst med å gå turer i naturen. Jeg føler at jeg plasserer hendelser i de hyllene de hører hjemme, og rydder i tanker og følelser. Legger bort, pusser støv og arkiverer. Aksepterer, prøver å romme alle følelser, og deretter: gi slipp.

Dette er en nyttig, indre opprydding som er helt nødvendig for å gi plass til det nye året. Det frigjør, det healer og er godt for sjelen. Det er dyptgripende og vekker alle følelser. Jeg elsker følelsen av å starte med blanke ark igjen, og lage en plan for nye mål, intensjoner og hvilken retning jeg ønsker at det nye året skal ha. Hva jeg vil fylle det med. Hvilke energier, stemninger og følelser jeg ønsker å fylle livet med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..